Wat is ER-BOX?

Welkom op ER-BOX.nl,

Wat leuk dat je interesse hebt in ER-BOX. Op deze pagina leggen we je kort uit wat ER-BOX is. Wil je meer weten over de inhoud en de toepassing van ER-BOX? Vraag dan onderaan deze pagina de flyer aan.
 

Wat is ER-BOX?
ER-BOX is een online tool van Elektroraad die je helpt bij het beheren van tekeningen en documentatie. Met ER-BOX kan je tekeningen en documenten veilig opslaan, bekijken, downloaden, reviseren en controleren. Daarnaast zitten er handige hulpmiddelen in zoals een QR-code en versiebeheer. Om gebruik te maken van ER-BOX heb je een abonnement nodig.

 
Wat is het doel van ER-BOX?
ER-BOX is speciaal ontwikkeld voor partijen die hun tekeningen op orde willen hebben en houden. ER-BOX zorgt ervoor dat het beheer en onderhoud efficiënter en doelmatiger wordt uitgevoerd.

 
Hoe werkt ER-BOX?
Na het afsluiten van een abonnement wordt ER-BOX ingericht naar jouw wens. We zorgen ervoor dat je op een gestructureerde manier je tekeningen en documenten kunt beheren. Je logt in op ER-BOX en vanaf dat moment kan je bij al je tekeningen en documenten.​
 

Direct contact?
Stuur dan een e-mail naar info@er-box.nl of bel 0318-631 670.​


 

Vraag de flyer aan

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Ik heb geen bezwaar om te worden benaderd over ER-BOX. Elektroraad zal hierbij de privacyregels in acht nemen. De gegevens worden niet gedeeld met derden.